stoppen met piekeren

 

hoi,

tof dat je op mijn website bent!

Ik ben Aaron Koster, geboren in 1978 en woonachtig in de prachtige en oudste stad van Nederland, Nijmegen. Ik woon samen met mijn vriendin en onze dochter Evi.

 

2016 was een lastig jaar voor mij. Na een carrière van bijna 10 jaar bij een grote internetprovider ben ik overgestapt naar een ander bedrijf. Leuke functie, goed salaris, alles wees op een gouden toekomst. Ik besefte wel dat ik heel veel opgebouwde ervaring, fijne collega’s en een vast contract kwijt zou zijn door mijn keuze. Niet iets wat je zomaar opgeeft..

 

Helaas pakte het niet goed uit. Ik begon onwennig en kon mijn draai maar niet vinden. Simpele taken gingen fout en ik had het gevoel dat ik essentiële zaken niet onder controle kreeg. Ik bleef onzeker en kreeg het niet voor elkaar een plekje te veroveren en te laten zien waar ik goed in ben. De werkzaamheden, de sfeer en de drang uit de negatieve spiraal te raken gingen mijn dagen bepalen. Ik begon ontzettend te piekeren en voelde dat dit niet meer goed zou komen en besefte dat verandering uitsluitend mogelijk was als ik zelf actie zou ondernemen. Het was voor mij de 1e keer in mijn leven dat ik op werkgebied echt ongelukkig werd en mezelf niet kwijt kon in mijn werk! Dat veroorzaakte echt een enorme psychische dreun waar ik heel moeilijk mee overweg kon.

 

Na een jaar van vallen en opstaan, klagen en twijfelen, besloot ik te stoppen. In de periode die hieraan vooraf ging heb ik veel gebruik gemaakt van mijn kennis omtrent ontspanningstechnieken. Zo ben ik meer gaan mediteren, ben ik meer gaan bewegen, beter  op mijn voeding gaan letten en heb ik zelfs een Kasina Mind Machine aangeschaft. Ik durf wel te stellen dat mijn keuze om een einde te maken aan de vervelende situatie mede bepaald is door hernieuwde kracht en geloof in mezelf ipv vasthouden aan een hoog salaris en de ongegronde hoop dat alles ooit wel goed gaat komen, zonder te weten hoe.. Ik heb voor mezelf gekozen. Ontspanningstechnieken en de tijd die ik hieraan heb besteed hebben mij geholpen een belangrijke en moeilijke keuze te maken.

 

Ik sta nog steeds achter mijn keuze en ervaar geen stress meer. Ik ben nu bezig met dingen die ik fijn vind om te doen en waar ik een goed gevoel van krijg! Ik weet nu heel goed wat ik moet doen om mezelf goed te voelen en vooral wat ik niet moet doen. Dat is essentieel in het leven en ondanks de onzekere tijden die zijn aangebroken door mijn keuze, geloof ik heilig in de kracht van geloof in jezelf en risico’s durven nemen. Ik wil dit delen. Vandaar deze website. Ik vind het heerlijk om mensen te helpen door middel van advies. Dat kan een goed gesprek zijn met een glas wijn maar ook adviseren eens te gaan praten met iemand die je kan informeren over meditatie. Verder wil ik ook meer algemene zaken waarvan ik vind dat iedereen die zou moeten weten delen. Het belang van gezond voedsel en de schadelijke effecten van veel ogenschijnlijk ongevaarlijke zaken waarmee we in ons dagelijkse leven geconfronteerd worden bijvoorbeeld. Bewustzijn creëren en hierdoor in jezelf de mogelijkheid en kracht verschaffen keuzes te maken die veel mensen niet maken, simpelweg omdat ze gewoon niet op de hoogte zijn… We leven in een wereld waarin helaas het grote geld meer van belang is dan de gezondheid van ons en onze kinderen.

 

Sinds enkele jaren heb ik al de wens een eigen plekje op het internet te hebben. Hernieuwd enthousiasme na de moeilijke periode die ik heb gehad heeft mij gestimuleerd de website te starten. Deze website gaat zoals eerder gezegd over kennis, bewustzijn, alles wat mij heeft geholpen meer te ontspannen en geestelijk gezond te zijn en te blijven. Je zult zien dat ik specifieke producten aanbeveel worden. Sommige op basis van affiliate marketing. Oftewel wanneer de bezoeker op mijn website geïnspireerd wordt een product aan te schaffen, dan zit daar een stukje commissie in. Ik hoop op deze manier van mijn hobby en passie langzaamaan mijn werk te kunnen maken en meer mogelijkheden te krijgen het onderhouden van de website naar een professioneel niveau te tillen zonder daarbij de insteek van deze website uit het oog te verliezen. De geïnspireerde bezoekers van mijn website zijn hierin dus mede bepalend en dat maakt het juist zo leuk!

 

Een prettige zorgloze dag gewenst!

Aaron